Оксфорд Медікал Житомир

г. Житомир, вул. Черняховського, 4
0412 55 22 55

 

оксфорд медикал логотипМедичний центр «Оксфорд Медікал Житомир» - нове відділення найбільшої всеукраїнської мережі приватних медичних клінік, аналогів якому в місті до цього часу не було. Загалом в Україні налічується вже 17 центрів мережі.

На даний час функціонують відділення урології, проктології, гінекології, дерматології, косметології, кардіології, терапії та ультразвукової діагностики. Кожен із цих напрямків має і свою спеціалізацію. Медики розповідають, що вони діагностують будь-яке захворювання, однак лікувати беруться не усі проблеми.

Урологи медичного центру «Оксфорд Медікал Житомир» пропонують лікування циститу, простатиту (хронічного та бактеріального), еректильної дисфункції, аденоми простати, хвороб, що передаються статевим шляхом, передчасного сім'явиверження або навпаки, його затримки.

У відділенні проктології лікують такі патології заднього проходу, як геморой, поліпи анального проходу, тріщини прямої кишки, анальний свербіж.

Лікарі-гінекологи МЦ «Оксфорд Медікал» успішно лікують різноманітні гінекологічні патології, запальні захворювання, безпліддя та хвороби, що передаються статевим шляхом.

У терапії можна отримати консультацію (збір анамнезу, з’ясування та оцінка скарг хворого, встановлення первинного діагнозу, направлення на аналізи - без призначення лікування), рекомендації щодо дієтичного харчування при різноманітних захворюваннях, профілактики сезонних хвороб.

Така профілізація не випадкова. Вона пов’язана із методами лікування, які використовує центр, і лікарськими препаратами.

«Спеціалізація є і всередині відділень. Діагностуємо все, але якщо доходить до лікування, то, наприклад, в урології лікуємо в основному чоловіче здоров’я. Чому так? Та тому, що є напрацьовані методики, є ізраїльські медикаменти, які привозимо спеціально для себе. Вони зареєстровані і використовуються виключно у нашій мережі. Наші лікарі знають як з ними працювати. Друге відділення – проктологія. Тут також є вузька спеціалізація – геморой і анальні тріщини. Ми діагностуємо і початкові стадії раку чи інші проблеми, але лікувати будемо те, що добре вміємо. Лікуємо 1-4 стадії геморою. Методи у нас доволі відомі, але в Україні нові, - лікування латексними кільцями і методика допплерівської дезартеризації (HAL-RAR). За допомогою цих методик – геморой може бути вилікувано за один прийом, не потрібно довгого часу і зусиль пацієнтів», - наголошують у медцентрі.

Особливістю центру є використання у процесі лікування його фахівцями сучасних закордонних малоінвазивних методик лікування та індивідуальних планів, які розробляються після отримання результатів обстежень та враховують індивідуальні особливості організму кожного окремого пацієнта.

Медики розповідають про ізраїльські схеми лікування, які відповідають кращим міжнародним стандартам та не суперечать українським медичним протоколам.

Сучасна апаратура дає можливість виявляти та лікувати саме причини хвороб, а не заліковувати симптоми, як це є зазвичай.

Одним із методів лікування геморою є інфрачервона фотокоагуляція – метод, який передбачає направлення потоку теплової енергії на сам гемороїдальний вузол та на судини, що підходять до нього, тим самим викликаючи склероз гемороїдального вузла. Лікування малоінвазивне, а реабілітаційний період нетривалий. Інфрачервона фотокоагуляція ефективна при лікування зовнішньої форми геморою на початкових (1-2) стадіях.

Апарат радіохвильової хірургії "Сургітрон" - застосовується для лікування зовнішніх гемороїдальних вузлів на всіх стадіях, анальних тріщин, видалення кондилом та папілом, лікування шийки матки. (процедура триває від 10 до 30хвилин, без кровотечі, ефективність 90%,

Своєрідним ноу-хау, яке в Житомирі не застосовують у більшості лікарняних закладів, є використання при обстеженні пацієнта відеопристроїв, які виводять процес обстеження на монітор. Відтак, пацієнт бачить проблему і розуміє, що саме потрібно лікувати.

Під час обстеження пацієнт має змогу бачити на моніторі виявлені патології.

Косметологи також у своїй роботі користуються якісними ізраїльськими засобами по догляду за шкірою.

У Центрі розповідають, що попит на косметику саме ізраїльського виробництва надзвичайно великий - відмінна якість і доступна ціна.

Ну і звичайно ж персонал. Оксфорд Медікал – це колектив висококваліфікованих спеціалістів. Кожен і з працівників пройшов відповідне стажування у мережевих центрах, у закордонних фахівців і підготовлений до роботи за найновішими сучасними технологіями у галузі медицини.

«Частково у нас працюють місцеві медики, частково лікарі інших відділень нашої мережі. Наші лікарі перед тим, як розпочати роботу їдуть в інші центри на стажування, іноді (при необхідності) проходять практику у ізраїльських фахівців. Втім, ми не вчимо людей їхнього фаху. Ми вчимо їх працювати у нашому центрі за нашими правилами. Головне завдання – практика на тих приладах, які використовують у нашій мережі. Вони використовують ті знання, які мають. Питання тільки в тому, щоб підібрати якісний персонал. Але вони усі – спеціалісти, які виліковують», - наголошує директор медичного центру.

Щодо вартості лікування, то курси лікування доволі доступні. Діє система знижок. Запропонована пацієнту вартість курсу це кінцева сума – за увесь курс до моменту одужання пацієнта, а не за окрему маніпуляцію. Якщо ж центром буде витрачено більше коштів на лікування, то у медичному центрі запевняють, що пацієнт не понесе лишніх витрат.

У Оксфорд Медікал діє Сall-центр, у який пацієнт може зателефонувати, отримати всю необхідну інформацію, і записатися у зручний для нього час на прийом до фахівця, уникнувши черг, які є звичайними у медзакладах.

У Центрі запевняють, що сучасний рівень розвитку медицини дає змогу виявляти та лікувати патології людського організму на початкових стадіях, коли лікування не потребує значних коштів. Відтак радять пацієнтам не зволікати із візитом до лікаря і головне не боятися розповісти про проблему. Гарантують своїм клієнтам анонімність і максимальний ефект від лікування.

Більш детально із роботою медзакладу, методиками лікування, вартістю процедур і роботою фахівців можна ознайомитися на персональному веб-сайті МЦ "Оксфорд Медікал Житомир" за посиланням http://zhitomir.oxford-med.com.ua.

Контактная информация

  • Украина

    (Страна)

  • Житомир

    (Город)

  • Отсутствует

    (Район)

  • Отсутствует

    (Ближайшая станция метро)

  • 0412 55 22 55

    (Телефоны)

  • вул. Черняховського, 4

    (Адрес)

  • Отсутствует

    (E-mail)

  • zhitomir.oxford-med.com.ua

    (Веб-сайт)

Расположение на карте